Hex & Co – SOS Fabelwezens

Hex & Co SOS Fabelwezens is het eerste deel van een nieuwe serie en verschijnt 16 augustus bij Lannoo.
Op een ochtend wordt Kat wakker met een geheimzinnig teken op haar arm. Plotseling is de postbode een centaur en loopt er een elf rond in de supermarkt. Kat blijkt een Hex en de enige mens die fabelwezens kan zien. Ze wordt ingelijfd bij het BOF, een geheime overheidsorganisatie die ervoor zorgt dat fabelwezens verborgen blijven. Bij Kat’s eerste opdracht staat het team meteen voor een raadsel: Er worden elfen ontvoerd, maar ze worden de volgende dag weer teruggebracht, zonder herinnering aan wat er gebeurd is. Alle aanwijzingen lijken te leiden naar één man: de moordenaar Zwartwater. Alleen…Zwartwater zit al tien jaar vast in de gevangenis.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s